דיאטה נטולת פחמימות

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

02/05/2013 | 10:28 | מאת: ליזי

אני מעוניינת לרדת במשקל בגלל סוכרת ואירוע לבבי בעברי. איני יודעת אילו פחמימות מותר להפחית ועל אילו אני חייבת לכלול בדיאטה. מטופלת ביוקריאס פעמיים ביום.שוקלת בערך 30 ק"ג יותר מדי.בת 66 מה עושים? תודה

02/05/2013 | 10:30 | מאת: פרופ' משה קרפ

02/05/2013 | 13:12 | מאת: עדית

ממליצה לך לחפש באינטרנט את אתר "גריישיט - לוח פגישות" ולבוא לפגישה שם. מדובר בתוכנית אוכל דלת פחמימות שמומלצת מאוד לסוכרתיים טייפ 2. היא בעצם "מסלקת" את תסמיני הסוכרת באופן מלא, כל עוד שומרים עליה כמובן. בואי לפגישה בראש העין - שם יש קבוצה חזקה עם הרבה סוכרתיים שהחלימו (מדגישה זוב - סוכרת מבוגרים ולא נעורים). למי שיש סוכרת נעורים - אמנם ממשיכים להזריק, אבל ניתן לרדת יפה במשקל ולשפר מאוד את תוצאות האיזון HA1C שלכם.

מנהל פורום טיפול בסוכרת