איך להימנע מסכרת?

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

29/07/2013 | 19:49 | מאת: עמית

לפי מה שלמדתי בשיעורי ביולוגיה סכרת עוברת בגנים ככה שיש לי סיכוי גבוה לחלות בה, אמא שלי חולה ודודים שלי מצד אבא חולים. אז רציתי לדעת מה אפשר לעשות כבר בגיל הזה כדי לא לחלות בה? (גיל 16) אני לא מרבה לאכול גאנק פוד ואני שותה רק מים כבר 4 -5 שנים האם בכלל יש סיכוי שאחלה?

02/08/2013 | 09:39 | מאת: פרופ' משה קרפ

שלןם רב לך עמית סוכרת מסוג 2 מאוד תורשתית.בגיל 16 עדיין מוקדם לדעת הסיכון גדל כאשר יש השמנה הצעות: פעילות גופנית תזונה נכונה מעקב אחר רמות סוכר אחת לשנה לבריאות ובברכה

מנהל פורום טיפול בסוכרת