נמאס לי תעזרו לי בבקשה.....

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

14/06/2013 | 23:34 | מאת: לולו

שלום דוקטורים אפשר שמישהו יענה לי בבקשה אני בת 21 סכרתית TYPE 1 מזה 4 שנים אבל עדיין לא מאוזנת היה לי מאוד קשה בתחילת הסכרת אפילו אושפזתי כמה פעמים בשל קטואצידוזיס כשהיה לי ערכי HBA1C 10.9 אבל עכשיו בסביבות 8.6 ירד קצת אבל עדיין לא מאוזנת מטופלת באינסולין ולא יודעת מה לעשות ולמי לפנות אפילו הרופא המטפל לא מוצא חן בעיניי לכן רוצה ייעוץ ממכם , בבקשה תענו לי ותגידו לי אם ישנם רופאים שכדאי שאהיה אצלם באזור באר שבע

15/06/2013 | 12:27 | מאת: פרופ' משה קרפ

שלום לך לילי אמנם קשה לאזן סוכרת מסוג 1 ללא טיפול רציף עם צוות רב מקצועי. מאחר ואת מאזור באר שבע נא פני לאחות מומחית לסוכרת מסוג שעובדת גם איתי ,שמה צילה והנייד:0523281546 וגם מסרי לה שאני הפניתי נשתדל לעזור

מנהל פורום טיפול בסוכרת