החלפת תרופות לסכרת 2.

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

27/05/2013 | 22:41 | מאת: מזל כהן

אני אישה בת 68 שמשנת 2006 התגלו אצלי רמות גבוהות של סוכר. וזאת לא כתוצאה מתורשה, אלא בשל ילידת תינוקות מעל 4 ק"ג לפני 45 שנים - (בזמן ההריון בדיקת העמסת סוכר היתה תקינה). כיום אני מטופלת ב-2 כדורי גלוקומין ליום. ערך הסוכר בצום, בבוקר נע בין 100-120 ה-Ha1C הוא 6.7. אני גם נוטלת כדורים להורדת כולסטרול גבוה ולריפלוקס. הבעייה שלי היא הצריכה המוגברת לדברי מתיקה ופחמימות (בשל פיצוי על בדידות) וכן איני עוסקת בפעילות גופנית. האם הטיפול שאני מקבלת הינו מתאים או שעלי להחליף את הכדורים. עלי לציין שאני נוטלת גם צ'יפרלקס.

31/05/2013 | 17:28 | מאת: פרופ' משה קרפ

שלום גב' כהן ערכי הסוכר בצום תקינים.חשוב גם לדעת מה קורה 2 שעות לאחר ארוחה.הטיפול בגלוקומין בסדר יתכן להוסיף גם ג'נוביה לגבי האוכל את צריכה חינוך בתזונה נכונה על ידי תזונאית מוסמכת לסוכרת שכוללת מספר פגישות נא פני למרפאת סוכרת נשמח לעזור שבת שלום

מנהל פורום טיפול בסוכרת