סוכרת נעורים

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

02/05/2013 | 09:19 | מאת: יולה

שלום רב, לגיסתי יש בת בת 9. בגיל 6 גילו לילדה סוכרת נעורים. הם גרים בגרמניה. הם עושים כל יום מספר בדיקות דם לבדיקת רמת סוכר בדם ע"י דקירה באצבע. האם יש בארץ מכשיר שעושה בדיקות סוכר בדם ללא דקירה? תודה יולה

02/05/2013 | 12:30 | מאת: פרופ' משה קרפ

02/05/2013 | 12:36 | מאת: פרופ' משה קרפ

שלום רב כל המכשירים לבדיקת סוכר מהאצבע לפי המצב כיום דורשים דקירה אך קיימות משאבות להזלפת אינסולין המחוברות לחיישנים אשר בודקים הסוכר ללא דקירה אם את מעונינת תוכלי להתקשר ונוכל לתת לך את המכשירים הקיימים בארץ ואת דרך פעולתם

מנהל פורום טיפול בסוכרת