ללא הצלחה

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

07/05/2013 | 22:28 | מאת: דורית

העתקתי שוב את המשךאלתי מתוך תקווה שתהיה בראש הפורום ותזכה לנקודה אדומה - אולם לללא הצלחה יש אם כן 2 שאלות שלי מה 7.5 על תגובה שלך מה 4.5 ולאלהי המחשב פתרונים בברכה דורית

08/05/2013 | 10:00 | מאת: פרופ' משה קרפ

דורית בוקר טוב קודם התנצלות.אני מקווה שמצאתי את השאלה הנכונה.נא קחי בחשבון שהיו לי עשרו שאלות באותו יום ולענין:סוכר של 119 בבוקר הוא לא תקין.צריך שיהיה עד 100.. אנו ממליצים במקרים אלה לבצע העמסת סוכר של 75 גר.במדה והסוכר כעבור 2 שעות הוא מעל 140 זו סוכרת.עם עד 140 זו טרום סוכרת בכל מקרה אנו מתיחסים ברצינות למצבים של טרום סוכרת גם עם הHBA1C תקין.טיפול דיאטטי נכון עם תזונה נכונה זה שלב ראשון.טוב לעשות זאת עם דיאטנית מקצועית.פעילותגופנית מאוד חשובה אך לבצע זאת גם בצורה מבוקרת.היום מתחילים כבר בגלוקופאג גם בשלבים של טרום סוכרת על מנת למנוע התפתחות המחלה מקווה שהבהרתי את המצב מוכנים לעזור יום טוב

מנהל פורום טיפול בסוכרת