סוכר גבוה

דיון מתוך פורום  טיפול בסוכרת

07/05/2013 | 13:01 | מאת: רמי

בן 62 ואני סוכרתי כבר 14 שנה אני מטופל בזנואט שני כדורים בוקר וערב . בדרך כלל רמת הסוכר נעה בסביבות 130-150 ולפעמים גם פחות . כיום אני עובר טיפולים כימותרפיים ורמת הסוכר הגיע כבר ל-246 . זה מאד גבוה . האם אני צריך תוספת נוספת של כדורים ? אולי צריך לנסות כדורים אחרים ? אשמח לקבל את חוות דעתך . תודה רבה .!!

07/05/2013 | 17:20 | מאת: פרופ' משה קרפ

שלום רמי טיפול כימוטרפי במיוחד עם מכיל סטרואידים מעלה רמות סוכר בכל מקרה רמות סוכר כפי שציינת גבוהות מאוד ודורשות טיפול באינסולין ולא בכדורים נא התייעץ בדחיפות עם רופא סוכרת בשמח לעזור בברכה ןתודה

מנהל פורום טיפול בסוכרת