כתם לידה..

דיון מתוך פורום  חדשנות בקוסמטיקה ובאסתטיקה רפואית

05/08/2013 | 12:00 | מאת: rinat

היי, אני רוצה לעשות הסרת שיער בלייזר ברגליים. העניין הוא שיש לי כתם לידה ברגל, בגודל בינוני... מה אפשר לעשות? האם אפששר לעשות הסרת שיער בלייזר על כתם לידה ובאיזור שלו?? תודה רבה!

06/08/2013 | 09:59 | מאת:

רינת שלום, באופן כללי, ניתן לעשות הסרת שיער בלייזר. לגבי כתם הלידה - נצטרך לראות במה בדיוק מדובר כדי לתת לך את המענה הבטוח והיעיל להצלחת הטיפול. אגב, יש לנו פתרון רפואי גם להסרת כתמי לידה , תוכלי לקרוא על כך באתר הבית שלנו: http://www.or-com.co.il/scars/ מוזמנת לייעוץ, 6599*.