אדמומיות רבה בעור הפנים

דיון מתוך פורום  חדשנות בקוסמטיקה ובאסתטיקה רפואית

01/08/2013 | 13:43 | מאת: אורן

מה אפשר לעשות עם אדמומיות שממש בולטת בפנים? יש לי נימי דם בפנים באיזורים מסוימים, וכן האדמומיות בנוסף... מה הפיתרון לכך? תודה רבה.

04/08/2013 | 12:36 | מאת:

אורן שלום, ממתי האדמומיות הופיעה אצלך? האם אתה נחשף לשמש לעיתים קרובות? באופן כללי, ממליצה על טיפול בנימי הדם (קופרוז) בטכנולוגיית הלייזר, טכנולוגיה זו היא המתקדמת והבטוחה בעולם ואושרה ע"י הFDA האמריקאי. קרן הלייזר נספגת בכלי הדם הקטנים, גורמת לחימומם ועל-ידי כך מעלימה את נימי הדם. תוכל לקרוא על כך באתר הבית: http://www.or-com.co.il/coperos/ בהצלחה 6599*