קמטים וכתמים בעור הפנים

דיון מתוך פורום  חדשנות בקוסמטיקה ובאסתטיקה רפואית

25/07/2013 | 13:58 | מאת: dina

אני מעוניינת לטפל בפנים שלי - יש לי לא מעט כתמים וקמטים כבר כמה שנים...שמעתי על כל כך הרבה שיטות וקרמים וגם ניסיתי אך אין תןצאות .. אני כבר מבולבלת. איזה טיפול הכי אפקטיבי? תודה

25/07/2013 | 17:10 | מאת:

דינה שלום, אשמח לתת לך אינפורמציה אך אצטרך יותר פרטים. מה גילך? ממה נוצרו הכתמים? (שמש? פיגמנטציה? שינויים הורמונליים?)היכן הקמטים? באופן כללי יש כמה פתרונות לקמטים וכתמים בפנים: הזרקות בוטוקס או חומצה הילארונית, פילינג לייזר, מזותרפיה וטיפולים להבהרת והצערת העור. אשמח להתאים לך את הטיפול המדויק והאפקטיבי שייתן מענה למצב עורך, מוזמנת לייעוץ 6599*. אור קוסמדיקס