קמטים בפרק כף היד

דיון מתוך פורום  חדשנות בקוסמטיקה ובאסתטיקה רפואית

03/07/2013 | 13:11 | מאת: שרה

לאחרונה אני מבחינה שהופיעו אצלי קמטים בפרק כף היד, וכן כתמים מעט כהים קטנים... האם הכתמים הם תוצאה של השמש? איך אפשר לטפל בזה? ואיך אפשר להחליק את הקמטים? תודה רבה

04/07/2013 | 14:40 | מאת:

שרה שלום, יתכן שהכתמים שמופיעים אצלך הם תוצאה של חשיפה לשמש יתכן שזה נובע מסיבות גנטיות/שינויים הורמונליים/ תגובה לשימוש בבושם או קרם חדש באיזור כף היד. יש כמה אופציות לטיפול בכתמים ובקמטים באיזור שציינת. מזותרפיה: טיפול זה מוסיף לעור חיוניות ואלסטיות ומתאים במיוחד לאזורים בהם העור רגיש במיוחד וחשוף לפגעי הזמן ומזג האוויר (כמו אזור גב כף היד). תוכלי לקרוא על כך בהרחבה באתר: http://www.or-com.co.il/mesotherpe/ במידה והקמטים הם עמוקים יותר - ממליצה על פילינג לייזר אשר ממלא את הקמט מבפנים ומעודד יצירת סיבי עור חדשים. לשאלות נוספות 6599* אור קוסמדיקס