סימני מתיחה כתוצאה מדיאטה

דיון מתוך פורום  חדשנות בקוסמטיקה ובאסתטיקה רפואית

02/07/2013 | 14:01 | מאת: אורן

שלום, כתוצאה מדיאטה שעשיתי והורדתי 13 ק"ג נוצרו לי סימני מתיחה בצידי הבטן..איך אפשר לטפל בזה ולהעלים את זה? תוך כמה זמן אפשר לראות שיפור? תודה.

03/07/2013 | 11:07 | מאת:

אורן שלום, סימני מתיחה כתוצאה משינויים במשקל זו תופעה נפוצה. לשאלתך, ניתן לטפל בסימני מתיחה ע"י טכנולוגיית הלייזר. הטיפול מעודד את העור לתהליך ריפוי טבעי ויצירת רקמה חדשה ובריאה. הטיפול משפר את המראה, הגוון והטקסטורה של סימני המתיחה, ומותיר עור חלק ויפה יותר ללא זמן החלמה. בדר"כ לאחר הטיפול הראשון ניתן לראות תוצאות ולחזות בשיפור במצב העור. בהצלחה. 6599* אור קוסמדיקס