שאלה

דיון מתוך פורום  חדשנות בקוסמטיקה ובאסתטיקה רפואית

29/06/2013 | 13:48 | מאת: נועה

יש לי קצת נקודות קטנות על הצוואר כמו נמשים ושמעתי שיש כל מיני טיפולים עדינים שיכולים להסיר את הנקודות בלי צלקות כמו פילינג ופוטופיישל..האם באמת אפשר בלי צלקות כי אני יודעת שצוואר זה אזור שמאוד מצתלק????

01/07/2013 | 12:23 | מאת:

שלום נועה, כמה זמן יש לך את הנקודות האלה? האם מדובר בכתמי לידה? כתמי שמש? בנוסף, כדי שאוכל לענות לך תשובה מדויקת אשמח אם תוכלי לשלוח תמונה של האיזור המדובר למייל האישי שלי [email protected] יום טוב.