טיפול להזעה!

דיון מתוך פורום  חדשנות בקוסמטיקה ובאסתטיקה רפואית

12/06/2013 | 16:46 | מאת: רביד

שלום אני סובלת מהזעת יתר ואני כרגע מתלבטת בין האפשרויות של הטיפול מבחינתי. מצד אחד, יש רפואה משלימה למשל שהבנתי שיכולה לעזור אבל גם יש בוטוקס נכון? מה נחשב לעוזר?

16/06/2013 | 09:51 | מאת: שרית

ממש לא הייתי ממליצה לך על בוטוקס!! למה להכניס רעלים לגוף?? אני יודעת שזו תופעה מתסכלת משום שגם אני סבלתי ממנה, אבל לרפואה המשלימה בהחלט יש פתרונות טובים לתופעה הזו! אני התחלתי בטיפול ומעקב של נתורופתית למשל, ששינתה לי את התזונה לחלוטין, גם התחלתי לקחת כמוסות תמצית עלי מרווה של סולגאר בהמלצת והשיפור ניכר. גם שמעתי שדיקור יעיל מאוד אם כי לא ניסיתי, אבל בהחלט ממליצה לך לפנות לכיוון הטבעי ולא להזריק כל מיני חומרים מסוכנים לגוף!

18/06/2013 | 15:14 | מאת:

ממליצה לנסות קודם את הרפואה המשלימה. לאחר מכן תוכלי לבדוק באינטרנט על מכשיר Electro Antiperspirant המטפל בהזעת יתר. ורק אם כל האפשרויות לא הצליחו תעברי לבוטוקס, אשר הוא נחשב לטיפול מוצלח ואפקטיבי. בהצלחה