טיפול פנים לילדה בת 12

דיון מתוך פורום  חדשנות בקוסמטיקה ובאסתטיקה רפואית

03/10/2013 | 09:36 | מאת: נועה

שלום, לבתי בת ה12 יש פצעים ואדמומיות בעור הפנים, דבר שפוגע רבות בביטחונה ומציק לה...האם בגיל כה צעיר זה נכון לטפל בזה ולעשות טיפול? אולי זה יעבור מאליו? תודה רבה.

03/10/2013 | 13:57 | מאת:

נועה שלום, כמה זמן ביתך סובלת מהפצעים האלה בפנים? שינויים הורמונליים אצל נערות מתרחשים, בדרך כלל, החל מגיל 12- מכיוון שביתך כבר ממש בתחילת גיל ההתבגרות ממליצה בהחלט לטפל בכך ולא להזניח. בשלב הראשוני ממליצה לפנות לייעוץ ראשוני ואבחון אצל קוסמטיקאית רפואית, ולאחר מכן להתחיל בסדרת טיפולי פנים (כל טיפול הוא אחת לכמה זמן, בהתאם למצב) - הטיפולים כוללים ניקוי יסודי של עור הפנים, הסרת תאי עור מתים, קומודונים ו"שחורים" וכן החדרת לחות. כמובן שיש לשמור תוך כדי הטיפולים, ובכלל, על היגיינה וניקוי יומיומי של הפנים. נשמח לראותך יחד עם ביתך, מוזמנות ליעוץ 077-7018818