"גולה" באפרכסת האוזן

דיון מתוך פורום  חדשנות בקוסמטיקה ובאסתטיקה רפואית

12/09/2013 | 10:09 | מאת: pax

היי, לפני כחצי שנה עשיתי פירסינג באוזן (באפרכסת). הפירסינג בוצע באמצעים סטריליים ובאמצעות פירסר מוסמך. בתקופה שלאחר מכן טיפלתי באזור עם מי-מלח ומשחת ויטה מרפן, כפי שנאמר לי. הכל היה בסדר. לאחר כחודשיים, עקב מכה באזור (לא מכה רצינית), החלו להצטבר נוזלים (יכול להיות מוגלתיים) באזור. המשכתי לטפל עם מי-מלח וויטה מרפן ואכן הנוזלים התנקזו, אך נשארה סביב החור, בחלק החיצוני של האפרכסת, מעין "גולה" (לקח לי תקופה לא קצרה להיפטר מהנוזלים, אולי בשל כך). היא לא כואבת ואין בה מוגלה ככל הנראה, אך מפריעה לי מבחינה אסתטית. רציתי לדעת האם ניתן לטפל בזה? (כמובן, אני אפנה לרופא מומחה, אך עד אז אני קצת מוטרדת מהעניין, שיכול להישאר קבוע?) האם ידוע לך על מקרים דומים? אשמח לדעת כמה שיותר. תודה

15/09/2013 | 10:25 | מאת:

שלום, ממליצה בשלב הראשוני להתייעץ עם רופא עור מומחה וכן עם רופא אף-אוזן-גרון, ולאחר מכן לפנות לרופא פלסטיקאי לטיפול בנגע. בהצלחה רבה, אור קוסמדיקס