כולסטאטומה

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

16/04/2014 | 10:10 | מאת: אורלי חדד

פרופסור לונץ שלום רב. בני בן ה-9 סובל מספר שנים מהפרשות באוזן שמאל. הוא עבר כבר שני ניתוחים בבהח רמבם עי דר אריה גורדין בהבחנה של כולסטאטומה . עצמות השמע שלו הרוסות לחלוטין. כמו כן ישנה ירדה בשמיעה באוזן כ 50 דציבלים. למרות הניתוחים האוזן ממשיכה להפריש ואף לדמם והילד סובל נורא. קבלתי המלצות חמות עלייך עי חברים שגם נותחו על ידך והייתי מעוניינת לקבל חוות דעת נוספת ממך. כיצד ניתן ליצור קשר ולהגיע לבדיקה? לתשובתך אודה מראש- אורלי

שלום ותודה על הפניה טלפון הקליניקה בחיפה הוא 04-8265858, השאירי הודעה ויחזרו אליך בתל אביב הוא 03-7645464 את יכולה גם להתקשר לנייד של המזכירה ננה 0547697975 אנא אשרי שהכל סודר בברכה

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן