נזלת קשה הגורמת לקשיי נשימה בשינה לילד בן 3

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

06/04/2014 | 21:38 | מאת: מאיה

שלום, בני בן ה-3 סובל בשבועיים האחרונים מנזלת עקשנית - צמיגית וסמיכה מאוד, בצבע צהוב, על גבול הירקרק.בכל התקופה הזו ללא שינוי. קיבל כמה ימים היסטדקס ללא שינוי. בכל התקופה הזו מתקשה מאוד בנשימה בזמן השינה - נוחר, וממש נאבק לחמצן - הפה והנחיריים מתרחבים, כל בית החזה במאמץ. הוא מאוד עייף בתקופה הזו, אני מניחה שזה קשור לאיכות השינה הירודה...אבל חוץ מזה הוא מתנהג די רגיל (קצת אוכל פחות אולי). האם צריך בדיקה של אאג? האם לחכות עוד שיעבור לבד? או שצריך לעשות משהו? תודה מראש

שלום אין כל ספק שלאחר שלושה שבועות של נזלת מוגלתית יש לפנות לרופא אאג. מאחלת לבנך בריאות שלמה פרפו לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן