אחרי ניתוח fess

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

08/04/2013 | 13:15 | מאת: יונתן

פרופ שלום רב אני בן 27 בריא בדכ אתמול עברתי ניתוח. Fess+ קונחיות + מחיצה , הניתוח לפי הרופא עבר בהצלחה היום יום לאחר הניתוח כשאני שותה יש לי לחץ חזק באוזניים מין פיצוצים רק כשאני שותה או בולע רוק השאלה שלי האם זה מצב מורמלי או משהו חריג שלא קורה בדכ אחרי ניתוח כזה? חשוב לציין שאני כרגע עדיין עם תחבושות באף

כיון שעקב תקלה טכנית, תגובה זו נכתבת באיחור, אני מקוה ששלומך טוב ושאכן הניתוח הצליח. העקרון המומחיות הספציפית שלי בתחום אאג הינה ברפואה, כירורגיה ושיקום האוזן טהשמיעה ולא בנושא ניתוחי אף וסינוסים. ככלל - לאחר ניתוח יש לפנות בכל שאלה לרופא המנתח או לצוות המנתח אשר בודאי מסרו לך את מספר הטלפון אליו יש לפנות ושוב, אני מקוה ששלומך טוב

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן