האם תסיסת מי חמצן מעידה בהכרח על דלקת או דימום?

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

13/09/2016 | 22:10 | מאת: ירון

נגרמה לי פציעה באוזן (שטף דם פנימי בתעלת האוזן ללא פגיעה בעור התוף) כתוצאה מניקוי אוזניים בחפץ חד ע"י רופא אא"ג. קיבלתי במשך 3 שבועות אנטיביוטיקה ומי חמצן. כשסיימתי את הטיפול, מי החמצן לא תססו יותר והרופא טען שהמצב הרבה יותר טוב ונשארה רק אדמומיות קלה. עברו שבועיים בערך מסיום הטיפול ועדיין מרגיש חוסר נוחות קל באותה אוזן. ניסיתי לשים שתי טיפות מי חמצן כדי לחטא, והיתה תסיסה קלה של במשך מספר דקות. רופא אא"ג אמר להגיע אליו בהתאם לצורך - האם אי נוחות קלה לאחר פציעה ותסיסה קלה של מי חמצן מעידים בהכרח על בעיה? האם מומלץ להגיע לרופא להערכה? (אני גם לפני נסיעה לחו"ל...) תודה

שלום עליך לגשת לרופא לבדיקה. תסיסת מי חמצן אינה סימן רפואי הניתן לפיענוח ללא בדיקה בברכה פרופ לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן