ניתוח כולסטאטומה לילד

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

11/08/2016 | 19:49 | מאת: יעל

האם ישנם רופאים שמבצעים את הניתוח במסגרת פרטית (אסותא וכדומה) או שבגלל מורכבות הניתוח והמעקבים הנדרשים לאחריו עושים זאת רק בבית חולים ציבורי (שם אי אפשר לבחור את המנתח...) ? מה מומלץ? מדובר בניתוח לילד אם זה משנה.

שלום ניתוח כולסטאטומה בילד ובמבוגר נעשה גם בבית חולים ציבוקרי וגם בבית חולים פרטי. ככל ניתוח, חשוב מאד מאד מי מנתח מבחינת שיעור הצלחה ורמת סיכון. אכן יש צורך במעקב ורצוי מאד שהמעקב יהיה אצל הצוות המנתח. בברכה פרופ לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן