בנוגע לכפתור באוזן

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

15/06/2016 | 16:39 | מאת: דרור חי

שלום, עשיתי לפני שנה וחצי ניתוח כפתור. אני מאוד רוצה להגיע ליחידה קרבית מסוימת והצבא וקרבי זה משהו מאוד מאוד חשוב לי ואני מתכונן לקראת זה גם פיזית וגם מנטלית. כרגע הפרופיל שלי הוא 64 שזה לא פרופיל קרבי קיבלתי את הפרופיל הזה רק בגלל כפתור באוזן , אחרי שהכפתור נופל אני שולח טופס שהכפתור נפל ושהכל תקין ואז מעלים לי את הפרופיל ל97 שזה קרבי ומאפשר לי להגיע ליחידה שאני שואף להגיע. אני רוצה עד הגיוס שלי להעלות את הפרופיל, ישלי עוד שנה וחודש עד הגיוס , אבל מתסכל אותי זה שכרגע אני פרופיל 64 לפני שעשיתי את הניתוח מצב האוזן שלי היה קטסטרופה, האוזן שלי הייתה דלקתית והיה לי בעייה עם השמיעה וגם הייתי ילד שמן ( אמרו לי שזה קשור). כיום מצב האוזן שלי תקין וגם השמיעה תקינה והורדתי 33 קילו , עבר שנה וחצי והכפתור שלי עוד לא נפל . עוד כמה זמן בערך אמור לי ליפול לי הכפתור וגם אני יודע שיש אפשרות ללכת לבית חולים ולהוציא את הכפתור אבל אז נשאר חור העור התוף ואני יודע שזה יכול לגרום לסיבוכים . אז השאלה שלי היא ככה: 1עוד כמה זמן אמור ליפול לי הכפתור 2במידה ואני רוצה להוציא את הכפתור האם כדי לי 3כמה זה ייקח לעור התוף להיסגר 4מה אני יכול לעשות כדי לגרום לזה שהכפתור ייפול כמה שיותר מהר אשמח לתשובה וסליחה על ההודעה הארוכה תודה ויום טוב

שלום קודם כל כל הכבוד לך עם מה שעשית עד כה. מי שיכול לדעת בצורה הטובה ביותר מה הסיכוי שהוצאת הכפתור תוביל להבראת האוזן ולהגעה למצב של פרופיל 97 הוא הרופא שהכניס את הצינורית. עליך לשאול אותו. במידה והוא אינו מומחה לרפואה וכירורגיה ל האוזן עליך למצוא אחד כזה ולפנות אליו לצורך הערכה. בברכה פרופ לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן