כאב גרון שנמשך ומחמיר

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

10/03/2016 | 13:10 | מאת: שקד

שלום שמי שקד אני בן 24 וזה הסיפור שלי. זה התחיל בכיתה יא כדלקת גרון שעברה אחרי שבועיים אך הכאב נשאר אבל לא באופן קבוע באותה תקופה עישנתי ובסופו של כל יום בסיגריה שתיים האחרונות התחיל לי כאב גרון ואיך שהזמן עבר הכאב הגיע באמצע היום וכבר בכל סיגריה וכל בוקר ולא הצלחתי להפסיק לעשן אבל הפחתתי ומצאתי פיתרון לכאב והוא מסטיק מנטה אחרי כל סיגריה לאחר תקופה כזאת הכאב ירד עכב ההפחתה אבל לאט לאט התחזק והתחיל לכאוב לי הגרון לא רק במהלך העישון ואיתם הצריכה של המסטיקים גדלה לחבילות בשבוע ושם הפסקתי לעשן אבל הכאב נשאר והתחיל לי ריפלוקס וצרבות. זה הגיע לרמה שאני לא יכול לצעוק שבשלב מסוים ביום מגיע הכאב אם לא שתיתי או דיברתי חזק או הרבה אם אני עובד במאמץ גבוה ואם מה שאכלתי הוא חומצי וכמה ריפלוקס יש לי ביום עד שלפני שבועיים החלטתי להפסיק עם המסטיקים והמצב היום הוא כזה אני לא מעשן כבר 3 שנים לא לועס מסטקים כבר שבועיים וסובל מכאב גרון על בסיס יומי שמתחיל אם אני מאמץ את הגרון ובימים האחרונים זה החמיר ממש והגרון צורב לי מאוד כרגע אני לא מדבר מרוב כאב. אני חייב לציין שברוב התקופה הזאת הייתי בצבא ולא קיבלתי שם שום מענה או טיפול ולאחר מכן שהשתחררתי נבדקתי ואיבחנו אצלי הליקובקטר וריפלוקס והתחלתי טיפול בכדורים שלא עזר אבל לא עשית את הטיפול המלא שהוא גם דיאטה מאוכל חומצי ואז טסתי לחול ולא מזמן חזרתי ואני פשוט רוצה לשים לזה סוף! לאחרונה קיבלתי יעוץ מהרופא משפחה שלי שחושב שיש לי פצע בגרון והכאב ממוקד בצד שמאל. נמאס לי ללכת לרופאים שיגידו לי קח כדורים יהיה בסדר אני רוצה לדעת בדיוק מה יש לי לטפל בזה ולחיות כמו בן אדם נורמלי. מה אני צריך לעשות כדי שזה יקרה?

שלום הפורום הזה אינו עוסק בבעיות גרון אנא פני לפורום מתאים בברכה פרופ לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן