תיקון שמיעה

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

13/12/2015 | 09:13 | מאת: לילי

היי אני עברתי 2 ניתוחי כולסטאטומה באוזן אין לי עצמימי שמע ואמרו לי כדי לשמוע האוזן אני אצטרך לעבור ניתוח לתיקון שמיעה להשתיל לי עצמימי שמע ואז אוכל לשמוע באוזן רציתי לדעת פרטים על הניתוח אם אפשר

שלום שיקום השמיעה לאחר ניתוחי כולסטאטומה יכול ךהעשות במספר דרכים: 1. ניתוח לשיקום עצמות השמע: בנתיוח זה משתילים עצמות שמע מלאכותיות . הנתוח ישפר את השמיעה אם לאחר הניתוח קיים עור תוף שלם, חלל התוף מתמלא בגז ולא בנוזל, הלחף בחלל התוף דומה ללחץ בסביבה החיצונית, עור התוף לא שוקע, וההצטלקות לאחר הניתוח לא גורמת למשיכה של העצם המלאכותית שהונחה ממקומה. לאחר ניתוחי כולסטאטומה סיכויי ההצלחה של ניתוח זה אינם גבוהים אך במקרים בהם זה מצליח זה נוח מאג למטופל. 2. שימוש במכשיר שמיעה רגיל 3. שימוש במכשיר שמיעה בהולכת עצם עליך לשאול את הרופא המטפל על כל האפשרויות הללו בהצלחה פרופ לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן