תוצאות MRI לאחר איבוד שמיעה פתאומי

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

11/11/2015 | 17:40 | מאת: שרון

שלום רב פרופסור לונץ. אני בן 42 איבדתי את השמיעה באוזן ימין באופן פתאומי. כך גם מראה בדיקת שמיעה. לאחר שחרורי מהאשפוז אני המשכתי טיפול סטרואידים. בדיקת MRI מוח עם חומר ניגוד מראה כך: מסלולי השמע ומבני המוח בגדר הנורמה. מלאות בסינוס פרונטלי ימני יכולה להתאים למוקוצלה/ציסטה רטנציאלית. אשמח לדעת מזה מלאות בסינוס פרונטלי ימני יכולה להתאים למוקוצלה/ציסטה. ואשמח לדעת האם זריקות לאוזן יכולות להחזיר לי את השמיעה אשר אבדה. תודה רבה

שלום ה הממצא בסינוס מחייב פניה לרופא אאג מומחה למחלות אף וסינוסים להזרקות אינטרהטימפנאליות יש סיכוי מסויים להועיל לשמעה בברכה פרופ לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן