יש לי פטריה באוזן

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

25/10/2015 | 21:31 | מאת: אסף

יש לי פטריה באוזן אחרי איבחון מותעה של רופאת אף אוזן גרון , שאיבחנה את זה בתור דלקת וקיבלתי דזורן למשך 10 ימים ( האכלתי את הפטריה באנטיביוטיקה) . בעוד כמה ימים עלי לטוס בדחיפות, האם אוכל לטוס עם אטמים באוזניים , או בכל צורה שהיא.

שלום הטיפול המומלץ לפטרת אוזן חיצונית הינו ניקוי חוזר של האוזן וטיפות אשר אינן מאפשרות לפיטריות לשגשג. עליך לפנות לרופא אאג שיש לו אפשרות לנקות אוזן ביסודיות בעזרת מיקרוסקופ . במידה וטיפול במסגרת הקהילה אינו מועיל יש לבצעו באישפוז כדי להבטיח רצף. אטמי אוזניים אינם קשורים לעיניין, ורצוי מאד שלא להשתמש בהם ולו רק מכיון שהם ימשיכו להעביר את הזיהום אלא אם כן מדובר באטמים חד פעמיים. בברכה פרופ לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן