פרופסור- רשמת "לקשמנ" בטעות ואני לא מפענח מה זה

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

17/10/2015 | 16:52 | מאת: שי

בבקשה תסבירי שוב. בהמשך להודעה "לחץ בתוך האוזן" מה 15.10.15, ענית לי עם שגיאה בהקלדה ולא הבנתי מה צריך לעשות. אגב, עשיתי גם MRI מוח ובדקו שם גם את עצב שמיעה, היה תקין. אילו עוד סיבות קיימות לירידת השמיעה ההולכתית אם לא נוזלים? אני משתגע מזה ממש, ואם יושבים לידי בצד של האוזן החולה אז אני בכלל יוצא מאיזון, גם האוזן השניה נסתמת. יש תור לרופא רק בעוד חודש והקופה שלי לא מסכימה לגשת לרופא אחר ואין לי כסף לפרטי. בבקשה תתני לי כל רעיון שיש לך בנושא, מה לבקש מהרופא שיבדוק? תודה

אנסה למצוא את ההודעה הקודמת ואראה

שלום בבקשה הדפסה מחודשת עליך לחזור לרופא אאג ולברר האם ירידת השמיעה (שגורמת תמיד גם לאטימות) תיקון טעות הדפסה אכן נובעת מנוזלים באוזן. אם נובעת מנוזלים יש לבדוק את הלוע האפי (והרופא יודע את זה). אם אינה נובעת מנוזלים יש בכל מקרה לעקוב אחרי השמיעה ואם יש ירידת שמיעה, יש לשקמה כדי להקל עליך בשמיעה בכלל ובתנאי רעש בפרט בברכה פרופ לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן