תחושת כבדות ואטימות באאג מצד ימין

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

09/09/2015 | 19:12 | מאת: שיר

שלום רב פרופ' לונץ, מזה מספר חודשים שאני סובלת מגרד ותחושת נוזלים וכבדות באוזן ימין, לפני כחודשיים הייתה דלקת שחיין שחלפה, רופא אאג ניקז וניקה מספר פעמים את האוזן, כיום מספר חודשים אחרי, עדיין תחושת כבדות, גרד, עמימות. בעת גירוד שומעת צליל נוזלים ובנוסף, בעת גירוד יוצאים מעט נוזלים בצבע לבן (מעט צמיגיים) כמו כן, הנחיר הימיני חסום, אין לי בו חוש ריח. בכללי תחושת כבדות וגודש ללא נזלת בחצי פנים מצד שימין. התפתחה לי בלוטה קטנה בצד ימין בגרון (ממוקמת על הדופק) כמעט ולא רואים אותה אבל היא מורגשת (בסביבות 1.5 ס"מ בין רכה לנוקשה) ובנגיעה בה תחושת הלחץ באוזן, בנחיר הימני ובגרון מתעצמות. ישנה תחושת אי יציבות בעמידה, כאילו הצד הימני מושך אותי אליו. ממצאים רפואיים: סיב אופטי לפני שנה מצא מחיצה עקומה ואובחן סינוסיטיס. MRI ראש ואוזניים תקינים. בדיקת שמיעה- נמצאה ירידת שמיעה הולכתית מזערית מימין עם מרכיב תחושתי עצבי בתדרים נמוכים. קבעתי תור לרופא אאג המטפל בי לאחר החגים. שאלותיי: האם יתכן קשר בין הבלוטה בגרון לנתונים שתיארתי? האם יתכן כי מדובר במשהו שמצריך בירור מיידי? מהי הערכתך המשכילה, מה יכולה להיות הבעיה? איך אוכל להקל עליה עד לבדיקה אצל הרופא שלי? רב תודות על הכוונתך וחג שמח לך ולכל יקירייך!

שלום לצערי לא ניתן לתת חוות דעת לפי הפרטים שאתה מספק. עליך לפנות לרופא אאג לבדיקת אאג מליאה ובדיקת שמיעה ומכאן להתחיל לגבי דחיפות, תמיד כדאי הכי מהר שרק אפשר בברכה פרופ לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן