צד שמאל בגרון

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

09/09/2015 | 14:07 | מאת: אמיר

שלום היו לי בעיות בליעה ,כחכוח,וקצת שעול מידי פעם קשיי נשימה חודש וחצי הלכתי לא,א,ג שטען שרואה חומצות שלח אותי לרופא משפחה שנתן לי אומפרדקס כעבור שבועיים הרגשתי יותר טוב אחרי זה חזרתי לא,א,ג אחר וביקשתי בדיקה בהתחלה הוא סירב ולא רצה וכשהיתעכשתי הוא הסכים בכעש הוא הכניס לי חומר חריף דרך האף לגרון והכניס אותי לחדר נפרד עם עוד איזה חומר והכניס לי צינור דרך האף לאחר מכן שלח אותי לגסטרו וטען שההרדמה תחלוף תוך רבע שעה העיניין הוא שיום אחרי הבדיקה התחלתי לחוש בגרון קליקים בבליעה,כשאני שותה בעיקר חם או מכחכח מרגיש את זה רק בצד שמאל וגם שמתי לב שיש לי על לוע שמאל הרבה רוק עם קצת קצף ובועות אחרי אוכל ותחושת רטיבות וכששואף אוויר רוק לבן עולה רק בצד שמאל צרידות בצד שמאל שרטוב בעיקר אחרי אוכל וכששותה אלכוהול בעיקר בירה שורף בצד שמאל שאלתי היא פשוטה האם יכול להיות שבעקבות הבדיקה עם הצינור והחומרים דרך האף הוא שיתק או שיבש לי צד אחד בגרון בבקשה אני לחוץ ואשמח לתשובה כבר הרבה זמן כך

שלום פורום זה מיועד אך ורק לרפואה וכירורגיה של האוזניים והשמיעה. עליך לפנות לפורום מתאים בברכה פרופ לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן