אטמי אוזניים

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

31/08/2015 | 12:47 | מאת: שלום

שלום, התחלתי לשים אטמי אוזניים כשאני הולך לישון כי שותפים שלי בדירה עושים הרבה רעש. שמתי לב בימים האחרונים שהאוזניים מגדלות "עור" כזה במקום בו מתחככים האטמים. מה זה העור הזה? האם אני צריך לגרד אותו ולהוריד אותו? תודה רבה!

שלום יתכן מאד והאטמים אינם מאפשרים לעור המת שמתקלף מתאי העור המרפדים את האוזן להתפנות החוצה. יש צורך לנקות זאת אולם הניקוי צריך להעשות על ידי רופא אאג תחת מיקרוסקופ יעודי ולא על ידי המטופל עצמו. אין להשתמש מקלות אוזניים!!! בברכה פרופ לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן