חבלה באוזן כתוצאה ממנקה אוזניים

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

28/08/2015 | 19:06 | מאת: גבי

המקל של מנקה האזניים חדר את צמר הגפן וגרם לי כאב חד באוזן, לאחר מספר דקות הכאב חלף, כשהלכתי מספר שעות לאחר מכן לבריכה כאבה לי האוזן מאד בעת המגע עם המיים. כעת אין כאבים אך אני מרגיש שהאוזן סתומה. האם למהר למוקד רפואי או להמתין לתחילת השבוע?

שלום בעיקרון יש להגיע לבדיקה אצל רופא אאג שיש לו מיקרוסקופ לוודא שלא נוצרה פגיעה בתופית ולפי הצורך לבצע גם בדיקת שמיעה (אם יש פגיעה משמעותית באוזן). כמובן שיש לוודא שאין זיהום באוזן בברכה פרפו לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן