לאחר ניתוח סגירת עור התוף

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

09/07/2015 | 16:45 | מאת: שני

שלום עברתי אתמול ניתוח סגירת עור התוף, פעם שנייה באותה אוזן. הניתוח שעברתי פעם ראשונה לא צלח, עור התוף דחה את השתל. ברצוני לעשות כל מה שניתן כדי להשיג החלמה מהירה לעור התוף ולהצלחת הניתוח. האם יש תוספי תזונה מסוימים שמומלץ לקחת? שקשורים בשיקום רקמות? או כל דבר אחר שקשור בעור? איזה שהוא ויטמין מסוים? תודה.

שלום שלום לצערי אין אמצעי קדם לריפוי של האוזן והצלחה שלניתוח להשתלת עור מהסוגים שהוזכרו בשאלה. בברכה פרופ לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן