חירשות

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

16/06/2015 | 14:30 | מאת: ש. פ

שלום , בן 50 שנה. לפני שלוש שנים אירוע מוחי , ללא השארת סימנים ,מטופל בפלאוויקס. לפני כשנתיים החל איבוד שמיעה הדרגתי, וכיום חירשות מלאה, אשר למרות מכשיר שמיעה מהמשוכללים בתחום אני שומע צעקות אולי ברמת לחש!. עשיתי בדיקות דם ובדיקות הדמיה לסוגיהם. אין אבחנה. אם נעזוב את האבחנה ,מה דעתך על פתרון שיתן לי לשמוע?

שלום במידה ומכשירי שמיעה אינם מועילים יש מקום אולי לשקול השתלה שבלולית. על מנת לברר זאת עליך לפנות לאחד ממרכזי שתל השבלולת בארץ בברכה פרופ' לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן