שקדים / שקד שלישי

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

08/06/2015 | 21:16 | מאת: עדי

שלום ביתי בת ה3 וחצי בגיל שנה וחצי עברה ניתוח להסרת השקדים + שקד שלישי כתוצאה מדום נשימה חמור , לאחר כשנה לצערי שוב ניתחנו מאותה הסיבה של דום נשימה חמור , והסרנו את השקד השלישי בשיתת הקובלישיין , עכשיו לאחר כשנה מהניתוח השני שוב צפות ועולות על התופעות שהיו לנו לפניי נחיות בלילות + נשימות כבדות ונחירות גם במצב מנוחה מספיק שיש מוצץ בפה , האם איזשהו סיכוי ששוב הכל צומח בחזרה ? בפעם השלישית ? ואם כן מה ניתן לעשות ?

שלום שקד שלישי יכול לצמוח מחדש. זה לא שכיח, אבל קורה. שקדים רגילים, לא צפויים לצמוח מחדש אם הוסרו. כיון שמדובר במקרה לא רגיל במידה מסויימת, עליכן לפנות לרופא אאג ילדים. רופא אאג ילדים מתמחה בהפרעות נשימה בילדים. בברכה פרופ לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן