בעיות שמיעה

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

20/05/2013 | 21:22 | מאת: אמא מודאגת

ערב טוב, אני אמא לילד בן 11 וחצי. לבני הסטוריה של דלקות אוזניים חוזרות, בגיל 3 עבר ניתוח כתפורים. היום עשיתי לבני בדיקת שמיעה והאמת שהתוצאות מטרידות אותי מעט: SRT LT - 30 SRT RT - 15 DB LT - 65 DB RT - 50 בבדיקה הקלינאית רשמה: LT MILD COND. H.L RT SLIGHT COND. H.L אסימטריה הולכתית לרעת שמאל, וובר אינו תומך. מה זה אומר מבחינת השמיעה? (עלי לציין שלבני יש חור בעור התוף באוזן שמאל בשל כפתור שיצא והותיר חור באון) אודה לתגובתכם!

בנך סובל כפי שאת מספרת ממחלת אוזן כרונית וליקוי שמיעה, משמעותי יותר באוזן שמאל. למרות שהנתונים שמסרת אינם רבים, ברור כי אכן יש הכרח בהתייעצות יסודית הן עקב בעיית השמיעה והן עקב בעעית האוזן התיכונה, מחלה שהחלה לפני הרבה שנים. יש לפנות לרופא אאג המתמחה ברפואה וכירורגיה של אוזניים.

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן