פוליפ אינפלמטורי במדיאל מיאטוס משמאל

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

24/02/2015 | 10:49 | מאת: odi

שלום רב, בחודשיים האחרונים סבלתי משני אירועי סינוסיטיס חריפים שטופלו באוגמנטין ובפעם השנייה ב ינאט ופלאג'ל, בשתי הפעמים הופניתי למיון ע"י רופא א.א.ג, בשתי הפעמים לא בוצעה בדיקה באמצעות סיב אופטי והטיפול ניתן על סמך בדיקה גופנית וצילום רנטגן. בביקורת בבית החולים לאחר סיום המחזור השני של האנטיביוטיקה בוצעה בדיקה עם סיב אופטי בה נצפה פוליפ בחלל האף משמאל + שאריות מוגלה מצד ימין. אני מטופלת כרגע בנאזוקורט ואמורה להגיע לביקורת נוספת בעוד כחודשיים. שאלתי: בימים האחרונים מופיעים עקבות של דמם אפי אחורי קל בבוקר, כמו כן ישנה תחושת מלאות בשתי האוזניים וכאבי ראש (נסבלים) מעת לעת. האם לאור תופעות אלה כדאי לפנות למומחה לפני סיום הטיפול בנאזוקורט? האם יש סיבה לדאגה לאור העובדה שהפוליפ אותר רק לאחר מס' חודשים של אפיזודות חוזרות? האם הדמם יכול להיגרם מהנאזוקורט?

שלום אין באפשרותי לענות על שאלותיך הספציפיות. הפורום הינו בנושאי כירורגיה ורפואה של האוזן והשמיעה וזה מיקצועי. עליך לפנות לרופא אאג המתמקד ברפואה וכירורגיה של אף וסינוסים בברכת בריאות שלימה פרופ' לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן