פעוט בן 3.5 שנים סובל ....

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

18/12/2014 | 19:20 | מאת: אמא דואגת

פרופ' מיכל לונץ, שלום רב ונעים מאוד. הבן שלי בן 3.5 שנים. מאתמול בצהריים מתקשה לבלוע, נמנע מלדבר, צרוד ומכחכך עם ליחה, שפתיים רוטטות מכאב, מלווה בצרחות אימה, מצביע על מיתרי הקול. איך אפשר לאבחן אם יש לו דלקת / יבלת / פוליפ או כל צרה אחרת? זה דחוף מאוד כך שאודה לך על תגובתך בהקדם האפשרי בבקשה.

שלום לצערי לא הייתי זמינה. אני מקוה ששלום בנך טוב. הפורום מיועד למחלות של האוזן והשמיעה. בכל פעם שישנה בעיה נשימתית חריפה יש לפנות בדחיפות לחדר מיון בריאות שלימה פרפו לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן