שקדים מוגדלים

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

01/08/2014 | 08:58 | מאת: יהודה

אני בן 43 ורופא א.א.ג. גילה אצלי שקדים מוגדלים, יש לציין שאני סובל מהפסקות נשימה בשינה, יובש בפה אחרי שינה, עייפות ואפילו תשישות אחרי שינה ונחירות. האם מומלץ ניתוח של הסרת השקדים שיפתור את כל הבעיות שציינתי ? האם כדאי להסיר חלק או את כל השקדים ?

שלום שקדים מוגדלים אכן יכולים להוות סיבה, ביחד עם גורמים נוספים, להפרעות שציינת. חום עיסוקי העיקרי הינה רפואה וכירורגיה של אוזניים (במסגרת רפואת אאג) ואיני מחשיבה עצמי כמומחית לתחום הפרעות נשימה בשינה.עליך לפנות לרופא אאג שתחום עיסוקו העיקרי הינו הפרעות נשימה בשינה. למיטב ידיעתי בין המומחים העוסקים בנושא זה נמצאים ד"ר יניב אבנר, ד"ר יונתן להב, ד"ר יצחק ברברמן. בברכה פרופ' לונץ

01/08/2014 | 19:57 | מאת: יהודה

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן