דחיית בקשתי לניתוח שתל

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

08/07/2014 | 10:13 | מאת: סופיה

פרופ' לונץ היקרה בוקר טוב. אם כל הכוונות הטובות שלך שרצית לעזור לי שאקבל אישור לשתל. נגרם לי צער רב עקב דחיית בקשתי ניתוח השתל. תליתי תקוות רבות ,שאחזור לתפקודי הקודם ,מה כן שהפגיעה נגרמה מרשלנות רפואית של בית חולים ציבורי. מבקשת לערער על החלטה זו ולשקול בשנית את הנושא. אם לי שום מסמך של הדחייה ,ומה הסיבה לדחיה? בבקשה עזרי לי לפנות לגורמים שיאשרו לי את השתל,ולמי עליי לפנות.אין לי את העתק שלא אושר לי.אם אפשר לקבל את המסמך הנ"ל. מודה לך על כל העזרה,יום טוב סופיה

שלו צר ליפ מאד שבשתך נדחתה. אפשר לנסות שוב במכתב חוזר. בבגרכה פרופ לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן