חוסר סגירת מיתרי קול

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

02/07/2014 | 14:17 | מאת: ארז

שלום פרופסור לונץ, יש לי מזה מספר שנים בעיות בדיבור ובקול , כאשר עוצמת הקול שלי הולכת ונחלשת ככל שאני מדבר יותר , הדיבור שלי נעשה הרבה פעמים לא רציף , לא חלק , מילים נבלעות ולעיתים קצת נתקעות . יש לי תחושה של חוסר נוחות בגרון באופן כללי. נבדקתי ע"י רופא א.א.ג. והוא איבחן חוסר סגירת מיתרי קול . ניסיתי קלינאיות תקשורת ולא הרגשתי שום שיפור. שמעתי על אפשרות של הזרקת שומן למיתרים . האם את ממליצה על פיתרון זה ,ובכלל מה לדעתך הפיתרון לבעיה שתיארתי ? תודה רבה

שלום אני רופאת אאג ותחום ההתמחות שלי בתוך רפואת אאג הינו רפואה, וכירורגיה של האוזן, השמיעה, מערכת שיווי משקל, גידולים הקשורים לכך וכו'. מחלות והפרעות במיתרי בקול אינם בתחום המומחיות שלי. בנושא זה עוסקים רופאי אאג שהינם מומחים לקול ודיבור. בברכה פרופ' לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן