סרטן שלפוחית השתן -רמה נמוכה

דיון מתוך פורום  ניסויים קליניים

26/02/2014 | 13:23 | מאת: אורי

שלום אני חולה מזה 9 שנים במחלה כל שנה אני מנותח בבית חולים בלינסון במחלקה האורולוגית כמות הפוליפים בשלפוחית יורדת אבל עדיין ישנם פוליפים המתגלים בבדיקת ציסטוקופיה וזה מצריך ניתוח האם יש התקדמות וטיפולים חדשים בנושא סרטן שלפוחית השתן קיבלתי כבר בבית החולים את כל הטיפולים שיש להם להציע האם יש תרופות שאני לא מודע להם שיכולות למתן או לרפא את סרטן שלפוחית השתן קראתי שישנם מחקרים עם קבוצות ניסוי תודה מראש אורי

17/03/2014 | 09:52 | מאת: ד"ר מינה ארינוס

שלום רב, בארץ אין מחקרים חדשים בתחום זה. לגבי מחקרים בעולם ניתן להכנס לאתר clinicaltrials.gov בפגישה החדשה שלך עם רופאך תתיעץ אתו על נושא זה. הוא בוודאי מכיר ספרות עדכנית .

מנהלי פורום ניסויים קליניים