שאלה

דיון מתוך פורום  ניסויים קליניים

23/02/2014 | 18:40 | מאת: הילה

בת 17 שוקלת 50 וגובה 1.53 . תמיד יש לי תופעה כמו שקופץ השריר מעל העין או ליד הפה קורה לי בהמון חלקים בגוף כמו בצד הבטן בשוק של הרגל .. הקפיצה הזו של השריר מלוות בתחושה שמרגישים באזור זה דפיקות לב , הם תופעה זו נורמלית ? אני עושה כושר - משחקת טניס פעמים בשבוע , והליכות לכן שזה לא הגיוני שזו תהיה התנוונות שרירים . תודה רבה על העזרה !

17/03/2014 | 09:47 | מאת: ד"ר מינה ארינוס

שלום רב, אני לא רופאה , לדעתי עליך להתייעץ עם רופא/ה מתחום הנוירולוגיה.

מנהלי פורום ניסויים קליניים