אורטיקריה כרונית

דיון מתוך פורום  ניסויים קליניים

22/04/2013 | 22:48 | מאת: שחר

שמי שחר, בת 22, אני סובלת מאורטיקריה מזה שלוש שנים. ברוב המקרים מתפתחת לבצקות בחלקי הגוף השונים. כחלק מכלל הבדיקות שביצעתי הייתי מאושפזת במשך מספר ימים והציעו לי טיפול באקסלר תרופה שהתוויתה לאסטמה, ולכן היא מחוץ לסל התרופות עבורי.עלות התרופה באופן פרטי 3000 ש"ח ויש לקבלה כל שבועיים. ידוע לי כי מתקיימים מחקרים על מנת להתוות את התרופה גם לחולי אורטיקריה. אני מעוניינת לדעת היכן מתקיימים המחקרים ומעוניינת להשתתף בהם. בברכה, שחר

30/04/2013 | 17:41 | מאת: ד"ר מינה ארינוס

על מנת לקבל מידע על ניסויים קיימים אנא הפנה השאלה ל- www.doctors.co.il/ar/15165

10/10/2013 | 23:05 | מאת: אילנה

אני בת 21 ושמי אילנה. אני סובלת מאוריטיקריה המון זמן. רציתי לדעת האם מצאת משהו שעזר לך? אני נוטלת בקביעות תרופות אנטיהיסטמין ופשוט שום דבר לא עוזר . אשמח לשמוע על דרכי הטיפול שלך. תודה רבה !

מנהלי פורום ניסויים קליניים