הדפסת CRF - דרישות רגולטוריות ו GCP

דיון מתוך פורום  ניסויים קליניים

07/09/2016 | 14:26 | מאת: יורם אושרי

היי היכן אוכל למצוא מידע תורתי על הדפסת CRF, הוראות מחייבות ויש לי מס' שאלות 1. האם חייב חוצצים לכל ביקור, ל AE, ל CM, ל SAE וכן הלאה. 2. האם יש לאפשר ללקוחות להזמין CRF עם מקור והעתק אחד בלבד כשבדרך כלל ישנם 2 העתקים 1 למוניטור, 2 לניהול המידע והשלישי נשאר בקלסר בבית החולים. 3. בכל ה CRFים חייב להיות מספור כללי של הדפים כלומר: 1 מתוך 77, 2 מתוך 77 וכן הלאה 4. האם מותר לרכז מס' CRFים בקלסר אחד לנוחות השימוש למשל CRF עם 9 דפים, נוח יותר לצרף 8 יח' ביחד בקלסר אחד ובין כל CRF להכניס חוצץ 5. מאחר והחומר אמור להשמר לאורך 15 שנה ויש התיישנות לנייר כימי, האם חובה להוסיף המלצה כתובה ללקוחות לשמור הניירת בניילון אטום לשמירתו לאורך זמן בקורס ה GCP שעברתי לאחרונה לא היתה נגיעה באמור לתשובותייך אודה יורי

יורי שלום, לא קיימות ב-GCP הנחיות מדויקות לגבי אופן הגשת ה-CRF. אני ממליצה לך לפנות ליוזם הניסוי ולקבל את התייחסותו. בברכה

מנהלי פורום ניסויים קליניים