מירי

דיון מתוך פורום  ניסויים קליניים

07/03/2015 | 22:29 | מאת: תרופות

שלום רב הבן שלי מקבל תרופות על פי מרשם. הרופא נתן את התרופה , בעלון כתוב שאסור לתת אותה לאנשים שסובלים מהמחלה של הבן שלי. הרופא לא ערך בדיקות דם לפני מתן התרופה למרות שכתוב שאסור לתת את התרופה למי שסובלים מתפקודי כבד ועוד מחלות ואפילו לא שאת אודות היסטוריה רפואית . לאחר מתן התרופה הילד הגיב בקיצוניות ותפס את הראש וזעק לעזרה. הפסקתי את התרופה והכל חזר לקדמותו הילד נרגע . פניתי לרופא ולרופא נוסף ששניהם אמרו שעלי להמשיך במתן התרופה. אם כן העלון אוסר את המתן התרופה ושני רופאים טוענים שיש לתת את התרופה ( רופא אחד שטען שצריך לתת את התרופה נתן הוראה טלפונית מבלי לראות את הילד). אם כן מה עושים. האם מדובר ברופאים שעורכים ניסויים בבני אדם?? תודה

13/04/2015 | 12:38 | מאת: ד"ר מינה ארינוס

שלום רב, הכתובת לתלונה שלך היא קודם כל בתוך שרותי הבריאות שם את מבוטחת. ניתן לפנות לרופא הראשי של הקופה ולהציג לו את כל הממצאים ולקבל ממנו תשובה מה עליך לעשות. בברכה

מנהלי פורום ניסויים קליניים