דכאון קליני+ירידה בקוגניציה

דיון מתוך פורום  ניסויים קליניים

08/05/2014 | 10:07 | מאת: מיכל

שלום ד"ר מינה. אימי בת כ-76 סובלת מדכאון קליני כשההתקף האחרון נמשך כבר כ-5 שנים. טופלה בכל התרופות האפשריות כולל טיפול בנזעי חשמל והשתלת אלקטרודות במוח. בשנתיים האחרונות סובלת מירידה קוגניטיבית משמעותית. קראתי על המחקר ב- LADOSTIGIL של פרופ' וינשטוק מרתה רוזין ורציתי לשמוע איך אמא שלי יכולה להשתלב בניסוי. המון תודה על העזרה מיכל

11/08/2014 | 15:52 | מאת: ד"ר מינה ארינוס

שלום רב, המחקר מתבצע בארץ ב-מרכזים: כרמל-דר' סינוף גרי; רבין-דר' תרז טרבס;וולפסון - דר' למפל יאיר;הדסה - דר' מיינר זאב; רמבם -פרופ' אהרון-פרץ יהודית; איכילוב - דר' אש אליסה. המחקר התחיל ב- 2011 . תפני לרופאים ותמשיכי משם. בהצלחה.

מנהלי פורום ניסויים קליניים