טיפול משולב בהליקובקטר

דיון מתוך פורום  רישום תרופות

13/11/2016 | 22:00 | מאת: לימור

שלום קיבלתי טיפול משולש לחיידק הליקובקטר - מוקסיויט פורטה, קארין ולנטון. כיוון שאני נוטלת תרופה בשם ריתמקס להפרעות קצב וסרוקסט לחרדה, ביקשתי שיחליפו לי את הקארין מחשש לאינטרקציה בין התרופות והארכת מקטע QT בא.ק.ג. התרופה שקיבלתי במקום הינה פלג'יל. רציתי לשאול האם התרופה הנ"ל בטוחה לשימוש עם הריתמקס והסרוקסט או שגם היא גורמת לאותה תופעת לוואי מסוכנת? תודה על תשובתכם בהקדם

שלום, מבדיקה שערכתי לפלג'יל מעט מאוד אינטרקציות בין תרופתיות, ואף אינטרקציה עם התרופות שאת מקבלת לטיפול בהליקובקטר. בברכה,

מנהל פורום רישום תרופות