רישום תרופה

דיון מתוך פורום  רישום תרופות

12/01/2015 | 06:22 | מאת: שלמה

למה בארץ לא מאשרים רזולורגם לגברים (באוסטרליה למשל זה מאושר) - מדוע גברים צריכים לסבול כאשר ברור לרוב הרופאים שאין שום סיבה (פרט לביורוקרטיה ותרוץ שהיו פחות נבדקים גברים בניסוי) לא לאשר את התרופה גם לגברים. מתי אתם מצפים שזה כן יוכל לבוא לאישור בארץ והאם אתם יכולים לקדם זאת? בנוסף ישנן תרופות נוספות חדשות פרט לרזולור שקיימות בחו"ל מדוע לא מביאים אותן גם לארץ?

שלום, אכן ידוע לנו כי התרופה רזולור רשומה לגברים גם באוסטרליה. הצפי הוא כי בקשה להתוויה דומה בישראל תוגש במהלך שנת 2015. כרגע אין תרופות נוספות להתוויה בתהליכי רישום. יש לזכור שהשוק הישראלי הוא שוק קטן ולא תמיד יש כדאיות כלכלית לחברות הבין לאומיות לרשום תרופות או התוויות מסויימות בישראל. שבוע טוב,

מנהל פורום רישום תרופות