כדורי אריוס לאלרגיה בהריון

דיון מתוך פורום  רישום תרופות

09/11/2014 | 11:49 | מאת: חלי

שלום, יש לי אלרגיה קשה לקרנית האבק, שמתבטאת בצינון ונזלת כרונית ולעיתים גם בגרד בעיניים. לקחתי במשך 3.5 שנים אריוס ( כדור ביום) + ספריי אבאמיס ( פעמיים ביום). התרופות מאוד עזרו לי והסימפטומים נעלמו כל עוד לקחתי את התרופות. עכשיו אני בהריון בחודש שישי, ומתחילת ההריון הפסקתי לקחת את התרופות והאלרגיה חזרה ומאוד מאוד מקשה עליי. האם אפשר לקחת את התרופות גם בזמן הריון? ובהמשך בזמן הנקה? תודה רבה

שלום, לא מומלץ ליטול כדורי אריוס בהריון, אך זוהי גם אינה הוריית נגד. ככלל, בהריון והנקה יש להתייעץ עם הרופא לגבי כל תרופה בה רוצים להשתמש. שבוע טוב.

מנהל פורום רישום תרופות