האם הדבר אפשרי ..

דיון מתוך פורום  רישום תרופות

07/09/2014 | 19:29 | מאת: יוסי

בחור בריא בן 21 , כרגע נמצא בעומס מאוד רציני מבחינת הלוז היומי /שבועי שלי . לומד 5 פעמים בשבוע במסגרת לימודים מאוד עמוסה ומאוד נוקשה , בערבים עובד בעבודה פיזית ובנוסף עוסק בפעילות גופנית רבה . מודה לאלוהים אם יוצא לי לישון בלילה 5 שעות .. במהלך כל היום מרגיש עייפות וזה בעיקר אחרי ובמהלך הלימודים .. השאלה שלי האם רופא משפחה או רופא מומחה יכול לתת לי תרופה מסוימת ממשפחת האמפטמינים /מודפיניל לשיפור הערנות והריכוז במהלך היום .. ? האם הדבר אפשרי ? במה זה תלוי ? ריטלין ושאר דומיו נועד לסובלים מבעיות קשב וריכוז , מודפיניל נועד לחולי נרקולפסיה או בעלי תסמונת CFS . אדם בריא שאינו סובל מבעיות אילו נהנה מהשפעה אחרת ורופאים יודעים זאת היטב .. האם הדבר אפשרי ? תודה רבה לך מראש !

שלום, עליך לפנות לרופא המשפחה והוא יחליט האם לרשום לך תרופה כלשהי מאלה שציינת או להפנות אותך לנוירולוג או פסיכיאטר. שבוע טוב.

מנהל פורום רישום תרופות